Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Evenement in een Evenement

Daar sta je dan op een leeg park eenzaam en verlaten met een handjevol mensen, dat je als tennisleraar enthousiast wilt maken voor onze sport en voor de tennisvereniging. Nee, normaal is het echt veel drukker hoor, probeer je nog. Dodelijk voor de sfeer en de beleving. Veel te vaak heerst bij bestuurders en commissies van verschillende clubs het idee, dat clinics of andere ledenwerf momenten vooral moeten plaats vinden op momenten dat de huidige leden daar geen “last” van hebben en het liefst op de baantjes achteraf. Want stel je eens voor dat mensen even moeten wachten op een baan of “Nee, het overvolle wedstrijdschema laat dat echt niet toe, hoor!”

Dat kan toch echt heel anders. Laat de mensen zich welkom voelen op een bruisend park vooral tijdens een goedlopend toernooi of ander evenement, wanneer er al veel mensen zijn en er een goede sfeer heerst. Organiseer ook vooral een toss voor starters niet op een moment dat je op het park een kanon kunt afschieten, maar dat het juist vol en gezellig is.

De TC de Schaeck in Twello organiseert bijvoorbeeld al jaren de uitreiking van de enorme bokaal “Jeugdtalent van het Jaar.” De op dat moment trainende kids werden de vorige jaren van de banen gehaald om hiervoor nog maar enig publiek te hebben. Dit jaar was de uitreiking op een moment dat het Herfsttoernooi druk gaande was met een leuke mix van veel jeugd en volwassenen met – niet onbelangrijk – ook veel “nieuwe” mensen, die integreerden en zich enorm welkom voelden.

Nu was er pas echt veel publiek, dat massaal naar de uitreiking kwam kijken, die ik zelf mocht doen. Hoe trots was deze jongen, toen hij hoorde dat hij de bokaal had gewonnen! Hij wist nog van niets, want hij was onder valse voorwendselen van een jeugdkamp naar de vereniging gelokt. Wat een leuke verrassing voor hem! En dit allemaal met zoveel publiek, applaus en felicitaties voor de winnaar. Kijk, zo doe je dat!

Een klein voorbeeld van een groots evenement in een evenement.

Mark Verra, voorzitter Vereniging van Nederlandse Tennisleraren.

Actueel

  • Handige Website Links

    15/03/2022
  • Elementor #22072

    05/02/2022
  • Nieuwsbrief Tennisplayer – November

    03/12/2021
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.