Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Wellicht heb je het al gehoord; vanaf september 2020 gaat de KNLTB  gezamenlijk met tennisleraren, tennisscholen (al dan niet gecertificeerd) en andere organisaties die trainingen verzorgen weer instroomtrainingen organiseren.

De afgelopen periode heeft de KNLTB de route naar de top geëvalueerd. Daarin zijn een aantal punten naar voren gekomen om deze route beter te faciliteren. Denk aan de certificering van tennisscholen, het wellicht gecentraliseerd trainen vanaf 14/15 jaar en het invoeren van de instroomtrainingen. We denken dat deze aanpassingen goed zijn voor de toekomst van tennis in Nederland.

Kinderen met cluboverstijgend niveau

Als KNLTB willen we vooral actiever betrokken zijn bij kinderen met cluboverstijgend niveau in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar. Daarom starten we in september 2020 met instroomtrainingen voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Deze trainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis.

In deze videoboodschap leg ik uit waarom instroomtrainingen zo belangrijk zijn voor het Nederlandse tennis. Ook kun je mijn blog over dit onderwerp lezen voor meer informatie.

Meld je nu aan

Wil jij instroomtrainingen verzorgen? Controleer dan of je in aanmerking komt en vul vervolgens de vragenlijst in. Je hebt een maand de tijd om een pitch in te dienen. Aansluitend heeft de KNLTB zes weken nodig om de pitches goed door te nemen en tot de eerste instroomlocaties te komen.

Meld je aan

Voor meer informatie kun je terecht op deze pagina. Ook kun je een e-mail naar  jeugdopleiding@knltb.nl sturen.

Actueel

  • Tennisleraar van het jaar 2020

    15/06/2020
  • De Nederlandse jeugd mag weer tennissen en padellen

    29/04/2020
  • Nieuwsbrief

    02/04/2020
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.