Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

De VNT is er voor jou!

De VNT is steeds aan het zoeken om jullie nog beter van dienst te zijn. Naast onze belangrijkste taken zoals juridisch advies en mediation geven wij korting op workshops, kunnen jullie uit onze mediatheek boeken en dvd,s lenen, hebben jullie een gratis membership op OrangeCoach en kunnen jullie gratis naar ons jaarlijks VNT seminar in AHOY (februari) komen.

VNT en Tennis Eiland slaan de handen ineen! De VNT is heel verheugd om te kunnen melden dat wij een samenwerking hebben gesloten met Tennis Eiland.

Tennis Eiland is dé plaats waar je je als trainer online én real life kunt ontwikkelen. Waar je begeleiding en inspiratie krijgt om je vak nog beter uit te oefenen. Waar je vragen kunt stellen én verdieping vindt. Maar ook een plaats waar je je PO punten kunt halen.

Tennis Eiland is ontstaan vanuit de passie van Han Hakkens om zijn kennis en jarenlange ervaring op het gebied van lesgeven en coachen te delen met collega’s en zo bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van het trainersvak.

Aan de hand van de bouwstenen: Fysiek, Techniek, Tactiek, Mentaal, Emotioneel en Wedstrijd vind je alle informatie en begeleiding om je spelers te begeleiden in hun ontwikkeling als tennisser. Maar ook praktische informatie over het trainersvak, samenwerking met de tennisvereniging, planning en opbouw van jouw lessen.

Als welkomstcadeau kunnen jullie gratis deelnemen aan de online workshop ‘Tactiek Dubbelspel’ met een waarde van 3 PO punten. 

Je hebt hiervoor al inlog gegevens van ons ontvangen. Mocht je vragen hebben kan je contact met ons opnemen.

Actueel

  • Tennisleraar van het jaar 2019

    11/10/2019
  • Nieuwsbrief september

    27/09/2019
  • Column Mark Verra – Een zegen voor het tennis: Whatsapp!

    11/07/2019
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.