Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Ben jij een tennistrainer die goed voor zichzelf zorgt? Die het vak boeiend wil houden zowel voor zichzelf als voor zijn leerlingen?

Dan is dit webinar mogelijk iets voor jou om vanuit een goede balans tussen werk en privé, je hierin verder te verdiepen en ontplooien. Tijdens het webinar worden een paar korte  filmpjes getoond. Onderwerpen die aan bod komen zijn: zelfkennis, ambities en carrièredoelen stellen, maar ook de juiste tennisorganisatie vinden die bij jou past, solliciteren en de contractbespreking. Informatie die uit de onlangs gehouden KNLTB-enquête onder tennisleraren naar voren is gekomen,  zal ook waar mogelijk, ter sprake komen. Het webinar is gebaseerd op het eerste gedeelte van de eerder gehouden presentatie ‘carrièreplanning van de tennisleraar’.

Presentatie door Hans Jorna (63 jaar), afgestudeerd bioloog, oprichter tennisschool SETS, 9 jaar bondstrainer District Gelderland, 15 jaar docent opleidingen KNLTB en CIOS TL3 en TT4 en S&B TL3 , 38 jaar hoofdtrainer in Ede.

Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen die door Hans Jorna en Hanneke van Dellen beantwoord zullen worden. Na afloop van het webinar zullen wij je vragen om een vragenlijst in te vullen.

Wij kijken uit naar je deelname!

Datum: vrijdag 26 juni 10:00-11:30 uur

Kosten: Gratis voor VNT leden en € 20,- voor niet leden.  2 PO punten

Actueel

  • Tennispark te koop (Veghel)

    30/09/2020
  • Tennisleraar van het jaar 2020

    15/06/2020
  • Nieuwsbrief

    02/04/2020
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.