Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Webinar: Managementtaken van de tennisleraar

Wil je alleen een goede baantrainer zijn of heb je ambities om je binnen de tennisorganisatie (club, tennisschool enz.) verder te ontwikkelen?

Er zijn voortreffelijk baantrain(st)ers die over alle kwaliteiten beschikken om op de baan een inhoudelijk sterke tennistraining neer te zetten voor zijn/haar leerlingen. Zij bezitten vaak over goede didactische vaardigheden en hebben een goed inzicht op het trainen op TE,TA,CO en ME vaardigheden. De leerlingen zijn tevreden over zijn/haar inzet en prestaties, maar is de tennisorganisatie dat ook?

Veel tennisorganisaties zijn op zoek naar tennistrainers die naast een goede baantrainer ook over managementkwaliteiten beschikken om de vereniging te ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van beleid. Zij zoeken een duizendpoot die als ambassadeur op de vereniging de tennissport uitdraagt, bijdraagt aan ledenwerving en ledenbehoud, een ondersteuner van vrijwilligers, kortom iemand die beschikt over diverse managementkwaliteiten. Dit webinar geeft inzicht in de verschillende managementtaken die je als tennistrainers zou kunnen ontwikkelen.

Docent: Hans Jorna (63), 33 jaar hoofdtrainer van de Edese Tennis Club, maakte ETC een groei door van 550 naar 1100 leden.
Hij was nauw betrokken bij het competitiebeleid en groeide vanuit de 5de klasse door naar de hoofdklasse. Dit webinar is eerder gehouden in november 2020 en gemiddeld met een 8 beoordeeld.

Datum: 10 februari

Tijd: 10:00 – 11:30 uur

Kosten: VNT leden gratis, niet VNT leden betalen € 15,00

PO punten: 2 PO punten

Actueel

  • Nieuwsbrief Tennisplayer januari

    07/01/2021
  • Nieuwsbrief

    31/12/2020
  • Tennispark te koop (Veghel)

    30/09/2020
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.