Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Je kan je niet meer inschrijven hiervoor!

Webinar Regel je recht in coronatijd!

Op 1 mei om 10:00 uur organiseert de VNT het webinar ´REGEL JE RECHT IN CORONATIJD´ (ca. 1 uur) waarin VNT advocaat Maurits van Buren van het kantoor Zilver Advocaten, zal ingaan op de juridische problematiek waar de tennisleraar in deze ‘coronatijd’ mee wordt geconfronteerd.

Voor VNT leden gratis, voor niet leden € 25,00

1 PO punt

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

De regelingen die zijn getroffen voor ondernemers in verband met de coronacrisis (de NOW (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid), de Tozo (Tijdelijke Overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers) en de TOGS (tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren). Wat houden deze regelingen precies in? Wat zijn de voorwaarden en hoe kan je ervoor in aanmerking komen?

De gevolgen voor lopende contracten. Een tennisschool of tennisleraar kan op dit moment geen tennislessen verzorgen in verband met de getroffen maatregelen. Wat betekent dit voor reeds gesloten contracten? Moet een tennisleraar bijvoorbeeld reeds betaalde lesgelden terugbetalen? En wat zijn de rechten en plichten van een tennisleraar die in loondienst is van een tennisvereniging?

Adviezen voor de korte en lange termijn. Wat kunnen tennisleraren op korte en lange termijn doen om de continuïteit van hun lessen te waarborgen? Voor de lange termijn zou het bijvoorbeeld aan te raden kunnen zijn specifieke afspraken te maken voor het geval in de toekomst weer dergelijke maatregelen worden getroffen.

In de aanloop naar het webinar geven wij jullie de gelegenheid om jouw juridische vraag aan Maurits te stellen zodat hij een nóg beter beeld krijgt van de vragen en onzekerheden die leven onder tennisleraren en waarop hij mogelijk tijdens het webinar een antwoord zal geven.

Je kan je niet meer inschrijven hiervoor!

Actueel

  • Tennispark te koop (Veghel)

    30/09/2020
  • Tennisleraar van het jaar 2020

    15/06/2020
  • Nieuwsbrief

    02/04/2020
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.