Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Trots op het mooiste vak van Nederland

Tennis is onze lust en leven. Het is een fantastisch mooie sport met een rijke historie die zijn oorsprong kent in 1873. In al deze jaren heeft de sport zich ontwikkeld tot één van de grootste sporten van Nederland. Daar zijn we trots op maar omdat in het verleden behaalde resultaten geen garantie zijn voor de toekomst, zijn we ons bewust dat we hard moeten werken om deze populariteit te behouden. Dit kan alleen door met alle tennisliefhebbers samen te zorgen voor een gezond sportklimaat, waarbij plezier en kwaliteit hand in hand gaan.

De tennisleraren in Nederland spelen hierbij een cruciale rol. Zij zijn veelal bepalend of een speler plezier en kwaliteit ervaart. Een rol die we niet moeten onderschatten. Tennisles geven is een bekwaamheid, een echt vak! En dat gaat veel verder dan alleen goed kunnen tennissen. De VNT snapt dat het na de opleiding tot tennisleraar pas begint. Daarom behartigen we de belangen van de tennisleraar. Wij staan voor ze klaar; welke vraag er ook speelt. We doen er alles aan de tennisleraar verder op weg te helpen, zodat hij zich volledig kan richten op het uitoefenen van zijn vak. Waarom? Omdat wij van de sport houden, trots zijn op ons prachtige vak en alleen zo de kwaliteit van de tennissport hoog kunnen houden. De Vereniging van Nederlandse Tennisleraren (VNT) is de vakvereniging van, voor en door tennisleraren. Bestuur en leden met passie voor het vak en de tennissport zijn actief als vrijwilliger binnen de vereniging. Zij worden ondersteunt door 1 professionele kracht.

Door brede maatschappelijke ontwikkelingen als verzelfstandiging van het individu, commercialisering, moderne informatievoorzieningen en communicatie is het vak van tennisleraar continu onderhevig aan veranderingen. Het is de taak van de organisatie om veranderingen tijdig te signaleren.  Anticiperen en reageren op de veranderingen is noodzakelijk om de missie van de VNT uit te kunnen voeren en de visie te bewaken.

Alle Nederlandse tennisleraren die lid zijn kunnen bij ons terecht met zaken waar ze tegen aan lopen in het vakgebied. De VNT doet er alles aan om op iedere vraag een passend antwoord te hebben. Daarin gaan we ver. We schakelen desnoods externe hulp in of verwijzen de tennisleraar door naar de juiste partij.

Actueel

  • Nieuwsbrief augustus 2023

    01/09/2023
  • Nieuwsbrief april 2023

    26/04/2023
  • Handige Website Links

    15/03/2023
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.