Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Als startende tennisschool vonden wij het enorm fijn om van de expertise van VNT gebruik te maken. Bijvoorbeeld voor het juridische advies (als onderdeel van het lidmaatschap) tijdens de contractbesprekingen met de vereniging.
Onze ervaring is heel goed. We krijgen altijd snel en deskundig antwoord.

Ook nu we gestart zijn, merken we dat het fijn is om lid te zijn van VNT. Zo hebben we recent weer advies gevraagd toen het ging om het soort arbeidsconstructie met een van de tennisleraren. De VNT heeft fijn meegedacht over welke constructie het best passend zou zijn en mogelijk binnen de kaders van de wet.

Luuk Kool en Twan Peters
Tennisschool Slagvaardig

——————————————————————————————————————————————————————————–

Al 26 jaar zeer actief als tennislerares. Daarvan maak ik al heel wat jaren gebruik van verschillende diensten die VNT biedt. Als ZZP-er, maar tegenwoordig ook in loondienst.
Van Juridisch advies, tot een belangrijke informatiebron voor alle leraren. Er verschijnen wekelijks nieuwsberichten, ze bieden cursussen en interessante kortingen.
Wat ik de grootste kracht vindt van VNT, is dat ze veel kennis hebben, gelijk handelen en je krijgt zeer snel iemand aan de lijn met de juiste kennis.

Mariëlle Pleyster
Tennislerares

—————————————————————————————————————————————————————————–

“De VNT komt al decennialang op voor de belangen van de tennisleraren. Zowel met voorbeeld van arbeidscontracten als bij juridische geschillen. Het zou dan ook logisch zijn als de KNLTB iedere trainer zou doorverwijzen naar de VNT. Waar het in de maatschappij gebruikelijk is om een aparte werkgevers- en werknemersorganisatie als belangenbehartiger te hebben, vindt de KNLTB dat niet. Hoewel er gezamenlijke gesprekken waren, wil de KNLTB zijn eigen rol daarin houden. Misschien zouden aan het lidmaatschap van de VNT ook PO punten kunnen worden gekoppeld. Maar ook als dat niet gaat gebeuren raad ik alle tennisleraren aan om zich aan te sluiten bij de VNT als behartiger voor zijn of haar belangen.”

Ronald van der Horst
Tennisleraar

——————————————————————————————————————————————————————————–“Ik denk dat ik alweer ruim tien jaar lid ben. Ik ben destijds lid geworden omdat de VNT echt iets extra’s biedt voor de tennisleraar. De KNLTB kijkt er weer heel anders tegenaan. De cursussen die de VNT aanbiedt heb ik ook altijd interessant gevonden en tegenwoordig vind ik de link van de week een leuk nieuw item.”

Robert van der Velde
Tennisleraar

——————————————————————————————————————————————————————————–

“Ik ben al heel lang lid van de VNT. Destijds heb ik die keuze gemaakt voor een stukje bescherming. Toen ik begon als tennislerares had ik namelijk veel toestanden. De VNT heeft me toen goed geadviseerd op juridisch en financieel gebied. De cursussen die de VNT aanbiedt vind ik ook altijd leuk. Het aanbod is heel anders dan wat er vanuit de KNLTB komt. Het aanbod van de VNT staat vind ik dichter bij de trainer, letterlijk – want de cursussen worden veel meer in de buurt van mijn adres georganiseerd  dan dat de KNLTB doet – en figuurlijk, want het aanbod is veel breder en minder toegespitst op prestatief . Dat vind ik echt een superpluspunt”

Fransien Rombouts
Tennislerares

—————————————————————————————————————————————————————————

Vertrouwd gevoel

“Ik ben in 2008 lid geworden van de VNT omdat het mij een vertrouwd gevoel geeft dat een organisatie zoals de VNT opkomt voor de belangen van de tennisleraar. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst hun advies gevraagd en ben heel blij met de persoonlijke benadering van de VNT en met name Hanneke die de moeite nam om de juiste mensen in te schakelen om mij te helpen. Daarnaast heb ik goede gesprekken gehad waardoor ik me echt serieus voel genomen als trainer en lid van de VNT.”

Maarten van Galen Last
Tennisleraar

——————————————————————————————————————————————————————————–

“Eigenlijk ben ik lid geworden van de VNT omdat Mark Verra me erop wees. Tijdens de tennislerarenopleiding brachten ze de VNT helemaal niet onder de aandacht van de cursisten. Dus van het bestaan wist ik in beginsel niets. Dat is jammer.. Ik vind het cursusaanbod van de VNT bijvoorbeeld ècht een aanvulling op het aanbod van de KNLTB. Het is gevarieerder en niet alleen gericht op de prestatieve speler. Wat ik óók heel mooi vind is de link van de week! Ik ben van mening dat de VNT echt van toegevoegde waarde is voor een tennisleraar.”

Simone Eriks-ten Berk de Boer
Tennislerares

——————————————————————————————————————————————————————————–

Juridisch advies

Ik ben lid geworden in 2017 om me te kunnen ontwikkelen en voor de juridische steun.

Ernst Slegtenhorst
Tennisleraar

——————————————————————————————————————————————————————————–

Actueel

  • Nieuwsbrief augustus 2023

    01/09/2023
  • Nieuwsbrief april 2023

    26/04/2023
  • Handige Website Links

    15/03/2023
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.