Waar kunnen we je mee helpen?
Waar kunnen we je mee helpen?

Mijn account

Log nu in en ontdek alles wat Tennisleraren te bieden heeft.

Inloggen

Lid worden

Ontdek nu de vele voordelen als lid van VNT!

Ontdek

Beste collega’s,

Allereerst wil ik Hans bedanken voor zijn input van het afgelopen jaar en de VNT voor de kans om kennis via dit platform te mogen delen! Ik vind het een enorme eer en tevens heel erg leuk😊

Ik volg al jaren vele online tenniscoaches en zal m’n uiterste best doen om jullie een mooi aanbod aan interessante links voor te schotelen. Aangezien plezier en vooruitgang hand in hand gaan (zowel voor speler als trainer) hoop ik hiermee jullie te kunnen inspireren en aan het denken te zetten.

Het lijkt mij mooi om met de start van het nieuwe jaar te beginnen met een inspirerend filmpje (3.22 min). Nick Saviano is voor mij een enorme inspiratie/voorbeeld van een gepassioneerde topcoach die naast de tennisspeler ook de mens ontwikkelt. Het gaat over het waarderen van het moment en genieten van de reis (schrik niet; we zullen niet iedere week zo diep gaan😉).

Juist voor mijzelf als ambitieuze leraar die altijd bezig is met vooruitgang, is het erg belangrijk om het huidige moment te blijven waarderen en te genieten van de reis (i.p.v. alleen te focussen op waar je naartoe wilt). Zodat ik blijf zien/voelen hoe mooi het is dat wij een dynamisch, sociaal en creatief beroep hebben. Bovenal kan ik genieten van het spelers voor m’n ogen beter zien worden en de oprechte spelvreugde die kinderen kunnen hebben (en hoe grappig ze soms uit de hoek komen)!

Ik ben benieuwd wat jullie mooi/gaaf vinden aan tennisles geven!? Schrijf ’t beneden in de comments Tennis Emoji (U+1F3BE)

Tot volgende week en…

Enjoy the journey; because the journey is the reward😊

Sportieve groet,

Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Link van de week archief

Link nummer 52: modern lesgeven (21th century coaching principles)

29 december 2021

Tenniskids deel 5

23 december 2021

Tenniskids deel 4

16 december 2021

Tenniskids deel 3

9 december 2021

Tenniskids deel 2

2 december 2021

Actueel

  • Nieuwsbrief augustus 2023

    01/09/2023
  • Nieuwsbrief april 2023

    26/04/2023
  • Handige Website Links

    15/03/2023
Meer nieuws
Copyright © 2019 - Vereniging Nederlandse Tennisleraren - Design & Realisatie: Webheads B.V.